Domovinskog rata 35, 21240, Trilj, Dalmacija

dental.trilj@gmail.com

+385 21 831 160

O nama

Ordinacija dentalne medicine dr.dent.med. Zrinke Blažević s dentalnim laboratorijem smještena je u gradu Trilju. Izgrađenost autoceste Zagreb - Split ovaj prostor stavlja nadohvat svim važnijim turističkim rutama, tako da će vam cestovnim prometom trebati otprilike:

  • Trilj – Split = 25 min,
  • Trilj – Omiš = 40 min,
  • Trilj – Makarska = 40 min,
  • Trilj – Trogir = 55 min,
  • Trilj – Dubrovnik = 3 h,
  • Trilj - Slapovi Krke = 1 h.

Raznolikost prirode Triljskog kraja nam omogućuje da uživate u različitim aktivnostima kako što su: rafting rijekom Cetinom, kajaking, planinarenje, pješačenje, biciklizam, jahanje i ribolov. Ako ste istinski zaljubljenik u prirodu ovaj kraj vam pruža bezbroj mogućnosti da u tome uživate.
Zbog izvanrednog položaja i cestovne povezanosti grad Trilj čini nadohvat glavnim turustičkim odredištima Dalmacije kao što su Brela, Baška Voda, Makarska (Makarska rivijera) gdje možete uživati u prekrasnim morskim plažama, te grad Split koji vam nudi bezbroj kulturnih znamenitosti.
Spojite ugodno s korisnim i posjetite našu ordinaciju koja vam nudi povoljne dentalne usluge, te se vratite u vašu svakodnevnicu s bogatijim i preljepim iskustvom uz lijep osmjeh kao predivnom uspomenom na naše usluge i ljepote šta nam pruža ovaj kraj.

Usluge

Djecja i preventivna dentalna medicina

Pregledi, savjeti o higijeni, zalijevanje fisura, fluoridacija

Konzervativna dentalna medicina

Ispuni (plombe) od materijala visoke kvalitete, liječenje korijenskih kanala, vađenje zuba

Estetska I dentalna medicina

Estetski ispuni, Izbjeljivanje zubi, Pjeskarenje zubi (skidanje smeđih naslaga nastalih konzumiranjem duhana, kave, čaja i sl.)

Mobilna protetika

Potpune proteze od akrilata, djelomične proteze od metala i akrilata, zglobne veze (kombinirani radovi krunica i proteza), teleskop kunice

Fiksna protetika

Krunice i mostovi (metal – keramika), krunice i mostovi (bezmetalna keramika), nadogradnje (metalna, staklena – keramička), izrada provizirnih krunica i mostova

Parodontologija

Čiščenje zubnih naslaga i kamenca, profesionalno čiščenje zuba, liječenje parodontne upale

POBRINI SE O VLASTITOM OSMJEHU

Individualni pristup i potpuna usluga

Ordinacija je opremljena suvremenom dentalnom tehnikom

uz primjenu najkvalitetnih materijala i najnovijih tehnologija.

Domovinskog rata 35, 21240, Trilj, Dalmacija    |    dental.trilj@gmail.com   |    +385 21 831 160    |    HR EN DE